Вграждане на дървена дограма в стара каса

 

• Какво е Вграждане в стара каса?

Вграждането в стара каса представлява поставяне на съвременен дървен прозорец в съществуваща каса на старият ви прозорец.
Този метод на монтаж е изключително подходящ за стари сгради, еднофамилни къщи и паметници на културата със съществуваща дървена двукатна дограма, където демонтажът е невъзможен или нежелан по различни причини.

• Защо се прави?

Услугата се предлага с цел максимално запазване на фасада и интериор в зоната на дограмата.
Вграждането в стара каса има много приимущества, като основни ще посочим, липсата на прашни процеси от демонтаж на стара каса, отлепване на стара мазилка, слаби зидарии и падащи трегери, елиминирането на нуждата от подмазване и обръщане на зидовете, за което е необходима обработка от строител.

• Как се прави?

Поради липсата на утвърдени стандарти в миналото, дървените двукатни дограми са изработвани в голямо разнообразие като модели, за това и ние подхождаме индивидуално към всеки клиент. Вгражданите дограми са проектирани и създадени според особеностите на конкретното жилище.
Според предпочитанията на клиента, дограмата може да бъде изпълнена в няколко варианта:

• завършване със силконова фуга към старата каса;
• завършване с перваз скриващ връзката между новата дограма и старата каса;
• обличане на старата каса с нова такава и первази с разнообразна визия според предпочитанията на клиента.

Всички системи, отварящи се навътре, предлагани от Фамозо Лайн са подходящи за този тип монтаж.
Монтажът се извършва в рамките на един до два работни дни в зависимост от спецификата и количеството на дограмата.

• Особености!

Съвременните дървени прозорци са със стъклопакет, съответно с едно крило така получавате по-голямо удобство при експлоатация както и по-добро оползотворяване на вътрешното пространство.
Повишените показатели като по -добра осветеност, нисък коефициент на топлопреминаване и липса на конденз могат значително да подобрят комфорта в жилището.
Необходимо е да се отчете ,че при вграждане в стара каса светлият отвор на стъклото ще се намали поради спецификата на конструкцията на съвременните дограми.

• Как да поръчам?

Заявка за оглед и снемане на размери можете да направите по електронна поща или на телефон, посочени в сайта на фирмата.Наш служител ще се свърже с вас за да уточни удобно за вас време за посещение.

Контакти