Разкошните дървени кепенци – романтични, сигурни и модерни

Дървените кепенци за прозорци са изключително красиви – дори повече от дървените прозорци. Кепенците правят помещението уютно и защитено. Техните предимства са много, поради което заслужават да им обърнем внимание и да поговорим за тях.

Като предимства на кепенците можем да посочим слънцезащитата, предпазването от атмосферните влияния, по-голямата сигурност (срещу влизане с взлом), създаването на уютна и усамотена защитена зона, отпадането на необходимостта от поставяне на щори и, не на последно място, красотата им. Последното поставяме дори на първо място.

Дървени капанци

Кои са важните неща, които трябва да знаете, ако искате да преобразите дома си и фасадата му с кепенци?

Ето някои от тях...

... Можете да поставите капаци на прозорците по всяко време. Ако не сте го направили с поставянето на новите прозорци или пък нямате нови прозорци, но пък искате кепенци, безпроблемно може да пристъпите към това и на по-късен етап.

... Когато имате кепенци на прозорците, няма нужда да поставяте щори – нито вътрешни, нито външни. Капаците са напълно достатъчни както за спиране на любопитни погледи, така и за пропускане на дискретна слънчева светлина. Атмосферата в помещението ще е наистина приятна и уютна.

... Кепенците често се оказват много добра защита срещу опити за проникване в дома с взлом. В това отношение те са доста надеждни.

... Има неотваряеми и отваряеми кепенци. Първите са подходящи за прозорци, които също са неотваряеми. Отваряемите капаци за прозорци се поставят тогава, когато помещенията се ползват пълноценно и е необходима повече светлина. Отварянето е посредством вертикална ос, около която става завъртането на крилото, или тип „хармоника“.

... Дори когато кепенците са затворени, оптималното подаване на свеж въздух е гарантирано. А от тук и по-добрият климат в стаите на къщата.

Дървените кепенци за прозорци на Famoso Line Bulgaria са трайни, стабилни, с модерен дизайн. Предлагат се в богата гама от цветове по RAL каталог за бои и лакове. Обковът им е изключително качествен – на италианската фирма AGB.

Цената и срокът на изработка на кепенците от дърво на Famoso Line се определя в зависимост от обема на поръчката, от вида и качеството на дървения материал, от размера и начина на отваряне.

Вземете конкретна оферта.

Comments are closed.