Дървени Прозорци Серия 68

 

Съвременният дървен прозорец с единично крило е прозорец, от трислойно лепен профил, еднокамерен стъклопакет с дебелина до 24 мм, оборудван с завъртващо-накланящ се обков. Крилото се отваря във всяко положение и има възможност за зимно проветряване.

Един от важните критерии, определящ класа на дървените прозорци са техните естетични свойства. Красотата, чистота на обработка на повърхностите, изяществото на формите на профилите, цветовите нюанси на различните видове дървесина имат голямо значение при избора на прозорец. Само високите съвремени технологии позволяват да се постигне високо качество на обработка на повърхностите и да се придадат сложни форми на профила.

Касата на прозореца е неподвижно свързана със стената на сградата. Към нея подвижно се прикрепват крилата на прозоречния пакет. Касата на прозореца се състои от вертикални и хоризонтални фризове. Фризове се наричат детайлите, от които се правят крилата и касата на прозоречния пакет. Прозоречният пакет е елемент на прозореца, подвижно свързан с касата или с друг прозоречен пакет от крила.

 

ПРОЗОРЦИ СЕРИЯ 68

CENTRUM 68 СЕРИЯ    Heritage_68_SERIES    CLASSIC 68 СЕРИЯ