Фабрика

Fabrika-Famosoline-Inside

Култът към красивото в съчетание с прагматичното съпровожда човека през целия му живот. Дървото винаги е било основният строителен материал не само в конструкцията, но и в декоративните елементи в екстериора и интериора на сградите, давайки израз на художественият усет на строителя. Съвременната дървена дограма има изумителни технологични качества, заложени в материала от самата природа-ниска топлопроводимост, висока звукоизолация, устойчивост към температурни колебания, екологичност, уникална способност за поддържане на влажностния баланс в помещението.

Фамозо Лайн е наследник и последовател на една от най-дейните фирми в България за дървена дограма датираща от 1993г. Дейността е специализирана в производството на висококачествена дървена дограма със стъклопакет, входни врати, дървени конструкции, външни подови настилки от тропически дървесни видове като банкирай и масарандуба.

През 2003 година дружеството реализира инвестиционен проект: Основна реконструкция на производствените мощности, преоборудване с машини-с програмно управление на италианската фирма SAC SUERI-за автоматизирано производство на дървени стъклопакетни прозорци тип EURO IV 68, конструирани съгласно DIN 68 121. При прозорците, изготвени по европейска технология, показателите за топлоизолация и шумозащита са най-високи.

Коефицентът на топлопроводимост U(KW) = до 1,0 Wm-2K
Звукова изолация до 36 dB.

Използваната основна суровина е дървесина - бял бор, орегонски бор, кедър, лиственица, смърч, меранти, махагон, евкалипт, дъб и орех. Дървесината е трислойно слепен профил, съставен изцяло от радиални детайли, осигуряващи трайността на формата на крайния продукт. Сертифицирана е от Института за прозоречна техника в град Розенхайм, Германия.

Днес фирмата е една от водещите български компании в бранша. Разпространението, доставката и монтажът на нашите изделия е обезпечено с производствена и търговска мрежа в по-големите градове на страната. Високото качество и надеждност на продуктите на Фамозо Лайн се гарантира от съвременното ноу-хау и професионализма на служителите и работниците във фабриката, както и от високите производствени стандарти.

Ръководния и производствен екип на фирмата е съставен от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит.

Капацитета на оборудването ни позволява производство и монтаж на около 3 000 кв.м прозорци и 2 000 бр. интериорни врати в рамките на един месец.

Защо да изберете нас?

“Фамозо Лайн” ЕООД е фирма с над 20 годишна история, успяла да се задържи успешно на пазара и притежаваща най-голямата и модерна фабрика за дървена дограма, не само за България, но и в цяла Европа. Ние ще Ви предложим огромно разнообразие на продукти и решения за вашия дом и проект.

Сертифицирани продукти и квалифициран персонал, с огромен опит в бранша, изработил всякакви форми, дизайни и конструктивни проекти през последните години. Визитката на фирмата е изработените многобройни паметници на културата в столицата и в страната.

С оглед на сериозния професионален опит на служителите, Вие ще получите индивидуален подход към възникналите въпроси и проблеми, прецизна комуникация, бързи отговори и ефективност.

Оказваме пълно съдействие и отговорност, предизвикваме Ви с нестандартни бизнес идеи и решения, достигаме до всяка точка от страната и до всеки клиент, споделяме най-актуалните тенденции и информация с Вас, и всичко това с амбициозни, знаещи, можещи и усмихнати експерти.

Сертификати и Гаранции

CE-3                                   ИСО 9001:2015
Sertifikat-CE-1 iso-9001-2015-bg

IFT - Сертификати за обков
IFT - Сертификат за Обков    Сертификат за Обков 2

Вижте всички наши Сертификати