Бързи Въпроси и Отговори

Q?

Какви материали използваме при изработка на продуктите Ви?

A.

Дървесината, която използваме е трислойно и четирислойно слепена с необходимите сертификати за влажност, сушене, законно добита дървесина и т.н., закупена от фирма „Йаф” - водещият търговец на дървесина и дървесни продукти в България.

• Oбков "MACO" MULTI-TREND - по цялата обиколка с няколко затварящи се точки.

• Всички продукти са фабрично завършени със защитна импрегнация и повърхностно покритие - екологични бои и лакове на водна основа.

• Остъкляване с еднокамерен или двукамерен стъклопакет. Силиконова заливка осигуряваща херметично уплътнение на връзката между дървения материал и стъклото. Уплътнението на крилото е чрез високо еластично уплътнение по цялата обиколка.

• Термоулей (водобран рамка) и допълнителен алуминиев протектор (водобран крило) на крилото осигуряват защита на долната най-уязвима част на изделието.

• Прозоречните конструкции под търговската марка FAMOSO LINE са сертифицирани (СЕ) от Magistrat der Stadt Wien, Magistratsabteilung 39.

Q?

Каква е цената на квадратен метър?

A.

Цената на всеки прозорец е комплексна величина. Тя зависи от неговите размери, конфигурация, брой отваряеми и неотваряеми части, брой делители или апликации, вид дървесина, вид стъклопакет и др. Дори само един от тези показатели да се промени, променя се и цената на прозореца. В този смисъл при едни показатели цената на квадратен метър е една, а при променени условия – тя се увеличава или намалява.

Q?

Как мога да получа оферта ?

A.

Оферта може да получите, чрез запитване по e-mail или по телефона, като предварително посочите размери, отваряемости, вид дървесина, стъклопакет, необходими ни за изготвянето на по-коректна оферта.

Q?

Каквa е разликата между системи EURO IV-68 и EURO IV-78?

A.

Система EURO IV-68 е с дебелина на профила 68 мм, докато при EURO-78 се залага на профил с дебелина 78 мм. При IV-68 се залага еднокамерен стъклопакет с дебелина до 30 мм, а при система IV-78 – двукамерен стъклопакет с дебелина до 45 мм.

Q?

Какви са сроковете за изработка на поръчката Ви?

A.

Нашите стандартни срокове за изработка са от 4 до 6 седмици. В зависимост от обема и вида на поръчката сроковете се променят.

Q?

Какъв е начина на плащане при поръчка?

A.

Начинът на плащане при поръчка е 60% аванс при подписване на поръчка-договор, 30% след изработка на продукцията и 10% след монтаж. Ако не желаете монтаж от наша страна, то тогава се доплащат 40% след изработка на продукцията и подписване на приемно-предавателен протокол.

Q?

Какви са гаранционните срокове на изработени от нас продукти?

A.

Гаранциите, които се дават на готовите продукти са до 3 години за обков, до 3 години за стъклопакет и до 5 години за повърхностно покритие.